Har du spørgsmål? Ring til 2966 5024 Psst! Følg os på


Ligesom et portræt ikke bare er et billede af en person, er et arkitekturbillede heller ikke bare et billede af et hus. Det er meget mere end det.

Det gælder om at få motivet til at tage sig ud på den bedst mulige måde, og her spiller ting som belysning og komposition ind på afgørende måde. Da samspillet mellem lys og skygge er en vigitig faktor når det gælder arkitekturbilleder, er tidspunktet på dagen, hvor billedet skal tages også værd at overveje.

Som fotograf er alle disse elementer noget som overvejes nøje sammen med kunden, inden selve optagelsen. På den måde sikres at resultatet lever op til dine forventninger som kunde - hvad enten der er tale om et billede af jeres nye firmadomicil eller det er et arkitektfirma der skal bruge billederne til præsentationsmateriale om det nye byggeri.

Priser fra kr. 595,-

Normalt leveres det på digitale filer, der er dog mulighed for billedbestilling.

Efter fotograferingen bruger vi nogle dage på at vælge de allerbedste billeder ud. I får tilsendt et link, så I kan klikke jer ind og vælge de billeder, I gerne vil have. Sid hjemme i fred og ro og vælg jeres favoritter. Når I har valgt jeres billeder, billedbehandler jeg dem, så det bliver topprofessionelt.

Kontakt os, og vi finder den rigtige løsning til jer.
29665024 kpfoto@webspeed.dk

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om dine muligheder, så kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig.

KONTAKT OS OG FÅ ET GODT TILBUD

Du finder os på

KP Foto
Kliplevvej 20
8600 Silkeborg

Copyright 2018 KP Foto - CVR 37172642


Kontakt os på

+45 29 66 50 24

kpfoto@webspeed.dk


Telefontider

Man-tors kl.08:00 - 15:30

Fredag kl.09:00 - 16:00

Lør-søn efter aftale